Sidor

söndag 21 april 2013

Skor och mjukglass


Så... jag åkte iväg till en av mina bästa kompisar idag... eller ja hon kom och hämtade mig :)


Först åkte vi iväg och kollade på tapeter då hon och hennes karl håller på att fixa hemma hos sig, och vi hittade en massa fina tapeter, tyvärr tog jag inte kort på någon av dom, men en av dom var typ en bård, och det var en tandemcykel som aldrig tog slut :P
Den var hilarious :D


Den sista affären vi var på var skokanonen och kollade på massa skor, jag köpte inga, men Hanna hittade ett par super fina pumps som fick följa med henne hem.


Efter den "utflykten" åkte vi och tog en mjukglass innan vi begav oss hem till henne och jag hann väll knappt ta av mig mina skor innan Hanna hade letat reda på en kasse full med skor som hon gav till mig.
Ja den tjejen kan tyckas som att hon inte är riktigt klok, som ger bort en kasse skor, dom flesta använda ett par gånger bara. Men jag blev iallafall superglad och nu har jag skor för hela året ;)


Men det var inte "över" med bara skor, nej hon hittade linnen och lite annat smått och gott ute i garaget som åkte med mig hem :P






Jag hade en superrolig dag med Hanna iallafall ♥
Nu blir det nog att maratonkolla på Lost igen

Oh I'm writing in English again ;)

So... I went away to one of my best friends today... well she came and picked me up :)

First we went to a store and looked at wallpaper, she and her "man" is renovation a room at their place, so we looked at many nice wall papers, sadly I didn't take any photos of any of the wallpapers, but we saw a real funny one, it was like a tandembike that never ended :P It was hilarious.

The last store we went to was a shoe store, we looked at many shoes, I didn't buy any, but one pair of black pumps went home with Hanna.


After that little trip we bought some soft ice cream before we drove back to her place, and before I had taken of my shoes she had a full bag of shoes that she gave to me, she didn't want to throw them out, so free shoes for me :P
Most of the shoes was almost never used, and now I have shoes for every day of the year :D

But... it wasn't over yet, no she found some clothes she didn't want and some other thing too that went home with me



I had a very fun day with Hanna, and now I am going to watch some Lost :D



(¯`v´¯)
`·.¸.·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯` Bye



lördag 20 april 2013

Kärlek och Tårta





Jag visade för ett par inlägg sedan, min otroligt snygga sim Fing...
som är inspirerad av min OC (original character) Fing Nah (Nothing ;P) (längst ner finns en bild på orginal versionerna av Fing och Emira... eller nästan, Fing var mörkblond och hade en annan frisyr *här*  finns en bild på orginal-orginal Fing :))



Och jag gjorde även Emira (också OC) och dom träffade varandra i Sunset Valley, av en slump faktiskt, jag hade inte tänkt att dom skulle vara tillsammans, men Emira skickade ett kärleksbrev till Fing en dag och då var jag tvungen att låta dom få varandra :) 


Ytterligare ett par dagar senare var det bröllop och nu är min andra generation på väg att växa upp till tonåring och ska snart bli den som ska hitta vänskap och kärlek... :)

Här är en bild jag fixade till lite, det är från Fing och Emiras bröllop :)







Här är orginal Fing och Emira som simmarna är skapade efter :) 
(¯`v´¯)
`·.¸.·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯` Bye!










fredag 19 april 2013

Swen ♥ Always on my mind, forever in my heart

Idag har det gått ett år sedan vi tog bort Swen.

Jag känner mig otroligt tom idag, att ta bort Swen var ett av det svåraste besluten jag var tvungen att ta...
och visst kan jag känna att Swen fortfarande skulle få leva nu, och ligga i mitt knä när jag sitter vid datorn, att han fortfarande skulle få sova i min säng, att jag fortfarande skulle gå ut med han i skogen och på promenader... Men nu finns han inte hos mig längre, och det gör mig så ledsen att tänka på det.

Men han trivdes nog inte att bara vara på mitt rum, medans Bodil och Venus sprang omkring i hela huset,
det är säkert "fel" av mig att tänka så, att Bodil och Venus tog för stor plats, bara för att dom var större och starkare än Swen så skulle dom få sin vilja fram.
Okej dom har väl ingen egen vilja, på det viset, men jag tycker att det är för jävligt att Swen var tvungen att tas bort, han var min hund och jag fick inte ha kvar honom.


Jag hade tänkt att det är dags nu att skaffa en ny hund, en dvärg pinscher såklart, men då jag inte har något riktigt jobb och bor hemma får jag inte det, och det är väldigt surt, för jag kan inte hitta något jobb, utan jobb blir jag kvar här, och blir jag kvar här... ingen hund :(



Jag får ta och rycka upp mig nu... och tänka på alla år jag fick med honom.

Jag älskar dig Swen

måndag 15 april 2013

Dumheter och tester


Jag är ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag, men jag har varit upptagen med annat. :)

StupidTester.com - The Stupid Test
Jag var tvungen, eller hur? :)


Jag gjorde det här testet en kväll när jag hade inget att göra... vilket borde tyda på att jag är rätt korkad, men... Nej jag är faktiskt smart :P




Jag har bara otur när jag tänker :D