Sidor

onsdag 13 februari 2013

What? Im back?Oj oj oj oj... oj.


haha Här var det länge sen jag skrev något, jag har kollat min blogg lite då och då, men inte känt för att skriva, hade helt tappat inspirationen till att formulera ett enda inlägg...

Kanske var det för jag saknar Swen så fruktansvärt mycket att jag inte kunde förmå mig att skriva en rad eller två... jag vet helt ärligt inte varför, det bara blev så. Jag tog ett sabbats år från bloggskrivandet helt enkelt, men nu känner jag att jag måste få skriva av mig lite... jag menar, jag har inte uppdaterat nånting om mig på snart ett år, det är sjukt länge, och jag ser att jag har återkommande besökare, så jag tror att det finns folk därute som faktiskt gillade min blogg... Är jag egoistisk nu? 
 what ever.


Mycket har hänt sedan jag sist skrev förra april.
en liten kort sammanfattning är på sin plats kan jag tycka ^^

Förra sommaren fyllde min pappa 50 år och det firades med att skicka upp honom i luften med ett pyttelitet flygplan... jag försökte hitta en bild på spektaklet, men har tydligen inte fört över dom från mobilen än :P

Syskonen och jag tog iallafall med pappa till Västerås och gick på flygmuseumet där, och pappa trodde att det bara var det och sen att vi skulle vidare och käka, men det blev en liten flyguppvisning som vi kollade på och mitt under den så berättade vi för honom att han skulle få följa med en pilot upp i lufen och han skulle få flyga över Västerås i 20 minuter, (Det hade han inte väntat sig)  han flyger iväg och kommer ner med världens leende på läpparna, men dagen var inte över, för efter han fått flyga som passagerare, fick han sätta sig bakom spakarna på en flygplanssimulator och flyga med den och landa. 
Han pratar fortfarande om att "läraren" eller vad man ska kalla honom berättade att han gjorde precis som proffspiloterna gör vid en landning av ett plan.
Efter flygningen så åkte vi in till Västerås och där fick pappa välja en restaurang att äta på och efter det så tog vi med honom på bio. Vi kollade på The Amazing Spiderman i 3D, och det var första gången pappa varit på 3D bio och det verkade som att han var imponerad av det :P 
Nu får ni ite tro att pappa inte hänger med i svängarna angående teknik och sånt, för han älskar sånt, det har bara inte blivit av att se en 3D film, han hade inte ens varit på bio sedan början av 2000... Han är mer av en hemmabio person. :)

det här var i Juni, senare i Juli åkte vi ner till min faster och farbror på Öland och var där i 5 dagar. Det var helt fantastiskt där nere, den enda solen jag fick se den här sommaren, det måste ha varit årets regnigaste sommar förra året, eller hur?

Kvällen innan vi skulle åka hem ifrån Öland gick tyvärr min faster bort hastigt. Det känns för jobbigt att skriva om det så det blir ingen längre rad om det. 
Jag saknar henne otroligt mycket men väljer att tänka på de stunder jag fick med henne :')


Nångång mitt i allt det här var vi iväg till Visentparken i Avesta...
En visent är riktigt, riktigt stor... den lilla kalven på bilden tillexempelt är bara lite mindre än en vanlig kossa O.o (enligt mitt ögonmått iallafall)
Men de var otroligt söta djur, kan tycka att det var lite väl överpris att gå in där, det kostade typ 70-80 kronor (per person) för att bara få gå och kolla på djuren, och man kom inte riktigt så nära dom som jag hade velat, jag hade ju helst sett att man skulle fått sett ännu flera visenter och kanske även klappat på en kalv eller så, men det var kanske en dålig dag vi var där på bara :)


Ja juste, jag blev moster igen i Augusti :)
Lilla Elise kom till världen i början av Augusti, och herregud vad Alva var stolt över att bli en storasyster. Något hon kommer att bli igen till hösten :P ojoj vad min syster ynglar av sig, jag är verkligen glad över att hon har skapat sin lilla familj. DEt ska bli spännande att se vad syster bär på den här gången, om det blir ytterligare en flicka eller om det är en liten pojke :)


Sen vet jag inte vad mer jag gjort det gångna året... hmm...
*varit besatt över The Walking dead? ja
*skrattat åt South park? japp det med.
*flyttat? japp, inte jag själv då, men hjälpt till :)
*Gett mina simmar både häxor och väder ;)
*varit otroligt mycket på bio? jajamänsan.


Oh herregud (fan vad kristen jag låter då)
Jag och Jenny gick på The Hobbit när den hade premiär... Geezus... jag älskade den filmen, det kändes absolut inte som en nästan 3 timmars lång film, jag var helt fast i den filmen. Och när den var slut sa jag till Jenny att jag ville se den igen, och jag fick som jag ville för i mellandagarna följde jag med bror och såg den i Avesta. Och nu äntligen ska den snart släppas på bluray :D:D


Vad mer, jag har faktiskt varit mer aktiv på deviantart och lagt upp några av mina alster där och så sent som igår fick jag en request att göra en teckning till en jänkare (är det det rätta uttrycket om en amerikan?)
jag har sedan jag registrerade mig på den sidan fått 10 stycken requests av folk jorden över, och det tycker jag är väldigt roligt ^^

"10, vad lite" kanske ni tänker nu, men till saken hör att jag lagt upp kanske 20 bilder där, och det är inte så att jag går runt på folks profiler där och trycker min "konst" i deras ansikten, utan dom här har hittat mig :)


Iallafall. :)

Får se om jag kan hålla igen den här bloggen, updatera lite oftare, och mer på engelska också. men det här inlägget blir bara på svenska, känn er speciella mina svenska läsare :)(¯`v´¯)
`·.¸.·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯` Bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar